Verkoelende huidverzorging

Menu

Met de Koelste shampoo begin je de dag lekker fris

Mentho10 is al jaren dé uitkomst bij huidirritatie. Alle producten van Mentho10 bevatten het natuurlijke ingrediënt menthol. Natuurlijke menthol is een extract van de plant Mentha Arvensis. Dit ingredient is ook gebruikt in onze nieuwe crème shampoo.
Onze nieuwe crème shampoo werkt hierdoor direct verkoelend, brengt de hoofdhuid tot rust en heeft een unieke verzorgende werking, waardoor jeuk verdwijnt. Mentho10 crème shampoo geeft het haar natuurlijke glans, soepelheid en volume.

Onze eerste toepassing voor een onrustige huid was in poedervorm, een prettige samenstelling die nog steeds werkt. Talk- en mentholpoeder brengt de huid namelijk snel tot rust. Er zijn 4 varianten voor verschillende toepassingen, namelijk; Pure Talkpoeder 100% zuiver, Kinder Talkpoeder, Talkpoeder met natuurlijke menthol en Talkpoeder met extra menthol. Naast onze natuurlijke poeders hebben we ook een crème en een gel. Mentholcrème werkt verzorgend, licht verkoelend en helpt een droge geïrriteerde huid herstellen. Mentholgel helpt bij een branderige en jeukende huid veroorzaakt door bijvoorbeeld insectenbeten, brandnetels of kwallenbeten. Ook is het een ideaal middel tegen zwangerschapsjeuk!
Mentho10 gebruikt in al haar producten 100% natuurlijke menthol, is dermatologisch getest, bevat geen parfum en is huidneutraal. Wil je op de hoogte blijven van Mentho10, like dan onze Facebook pagina.


© 2023 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.