Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest

Shampoo jeukende hoofdhuid

Mentho10 Crème Shampoo heeft een verkoelende en verzorgende werking op uw jeukende hoofdhuid. Heeft u last van vervelende schilfering en jeuk op de hoofdhuid? Met de producten van Mentho10 is dit verleden tijd! Na een wasbeurt is uw huid een stuk minder gevoelig en heeft u geen jeuk meer.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

De shampoo van Mentho10 tegen een jeukende hoofdhuid

Met de shampoo van Mentho10 bent u snel van uw jeukende hoofdhuid af. De shampoo is vrij van parfum en huidneutraal. Wij adviseren u graag hoe u een droge geïrriteerde hoofdhuid voorkomt. Minder lang douchen of baden kan al een stuk schelen. Daarnaast is het verstandig om organische oplosmiddelen zoals terpentine en petroleum te vermijden.

Geschikt voor alle haartypen

Vraagt u zich af of de Mentho10 Crème Shampoo geschikt is voor u? Dan hebben we goed nieuws: de shampoo is geschikt voor alle haartypen. Voor zowel krullend, stug, stijl, dik als dun haar is deze shampoo perfect te gebruiken tegen een jeukende hoofdhuid. Het product is zelfs geschikt voor dagelijks gebruik én voor kinderen vanaf drie jaar.

Koop de shampoo bij de dichtstbijzijnde drogisterij

Wilt u snel en effectief van uw jeukende hoofdhuid af met de shampoo van Mentho10? Ga langs bij een drogisterij bij u in de buurt. De shampoo is te verkrijgen bij de drogist, apotheek en/of webshop. De medewerkers van de drogisterijen kennen de producten van Mentho10 en adviseren u graag. Heeft u op voorhand vragen? Bel dan naar +31 (0)40 3031092. Wilt u ook de jeuk op de rest van uw huid verlichten? Gebruik dan onze zalf tegen jeuk en uitslag. Heeft u eerder een branderige jeukende huid? Ook daar hebben we een geschikte zalf, poeder of gel voor.

Stel ons een vraag


© 2020 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.