Verkoelende huidverzorging

Menu

Branderige huid

Een branderige huid kan net als jeuk ontstaan door veel verschillende oorzaken. Jeuk en een branderige huid komen dan ook vaak samen voor.

Stress, allergische reacties, zonne-allergie (huiduitslag), brandnetels, eikenprocessierups, insectenbeten of zwangerschap zijn veel voorkomende veroorzakers van een branderige huid. Door hevig krabben en wrijven kan er ook een branderig gevoel op de huid ontstaan. Meestal gaan de klachten na verloop van tijd zelf weg. Een huid die branderig aanvoelt kan door middel van koelen tot rust worden gebracht. Dit kan bijvoorbeeld met een nat washandje maar ook door middel Mentho10 Gel met natuurlijke menthol.

Er is ook Mentho10 Talkpoeder met extra menthol te verkrijgen, dit product werkt sterk verkoelend en extra jeukstillend.

Als u twijfelt of een bepaald product geschikt is voor uw klacht dan kunt u of contact met ons opnemen of u kunt advies inwinnen bij een apotheker, een gediplomeerd drogist of bij uw huisarts. Raadpleeg altijd uw huisarts als klachten blijven aanhouden.


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.