Verkoelende huidverzorging

Menu

Middel tegen een geïrriteerde huid

Bent u op zoek naar een middel tegen een geïrriteerde huid? Een zeer droge en geïrriteerde huid is erg vervelend en het is dan ook logisch dat u de klachten graat wilt tegengaan, of er zo snel mogelijk vanaf wilt zijn. De huid is zeer gevoelig en vaak ontstaat er schilfering en jeuk. Bij een zeer droge en geïrriteerde huid ontstaan zelfs kloven en rode plekken. Wanneer dit gebeurt, is de huid erg kwetsbaar. Met Mentho10 Mentholcrème wordt uw huid weer soepel en minder gevoelig. De crème werkt verkoelend en zorgt ervoor dat schilfering en jeuk verminderen. Zo kunt u direct uw zeer droge, geïrriteerde huid tegengaan.

Een effectief middel tegen een geïrriteerde huid

Het tegengaan van een zeer droge of geïrriteerde huid is erg belangrijk, dus gebruik een goed middel tegen deze kwalen. Een mogelijke oorzaak van een geïrriteerde huid is de warmte van de verwarming in de koude winter. Gebruikt u veel zeep en staat u regelmatig onder de douche? Ook dit kan een oorzaak zijn. Daarom is het belangrijk om goed te zorgen voor uw geïrriteerde huid. Gebruik de producten van Mentho10, wees zuinig met het gebruik van zeep en probeer minder lang te douchen of te baden.

Een aantal tips om een zeer droge huid te voorkomen

Heeft u van nature een zeer droge huid, of heeft u een bepaalde huidaandoening zoals eczeem, en wilt u deze klachten tegengaan? Dan willen wij u graag een aantal tips meegeven om de klachten te verminderen. Uiteraard helpt het om regelmatig met de Mentho10 Mentholcrème te smeren. Maar het is ook verstandig om rekening te houden met externe factoren. Daarnaast is het raadzaam om organische oplosmiddelen zoals petroleum en terpentine te vermijden.

Koop het product bij de drogist, de apotheek of online

Mentho10 Mentholcrème is te koop bij diverse drogisten. U kunt natuurlijk ook altijd een apotheek raadplegen. Liever vanuit huis het gewenste product uitzoeken? Bestel dan uw crème of ander middel tegen een droge en geïrriteerde hoofdhuid, of andere huid, direct op de website van DA of Drogisterijen.net. Wilt u meer informatie over een product of heeft u andere vragen? Bel ons op +31 (0)40 3031092. Wij vertellen u graag meer over onze producten, zoals verkoelende gels.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.