Verkoelende huidverzorging

Menu

Geïrriteerde huid

Een zeer droge en geïrriteerde huid is erg vervelend en u wilt hier dan ook zo snel mogelijk vanaf. De huid is zeer gevoelig en vaak ontstaat er schilfering en jeuk. Bij een zeer droge en geïrriteerde huid ontstaan zelfs kloven en rode plekken. Wanneer dit gebeurt, is de huid erg kwetsbaar. Met Mentho10 Mentholcrème wordt uw huid weer soepel en minder kwetsbaar. Het werkt verkoelend en zorgt ervoor dat schilfering en jeuk wordt verminderd. Zo bent u snel van uw zeer droge, geïrriteerde huid af.

Zorg goed voor uw geïrriteerde huid

Het is erg belangrijk om goed te zorgen voor uw zeer droge of geïrriteerde huid. Een mogelijke oorzaak van een geïrriteerde huid is de warmte van de verwarming in de koude winter. Gebruikt u veel zeep en staat u regelmatig onder de douche? Ook dit kan een oorzaak zijn. Daarom is het belangrijk om goed te zorgen voor uw geïrriteerde huid. Gebruik de producten van Mentho10, wees zuinig met het gebruik van zeep en probeer minder lang te douchen of te baden.

Een aantal tips om een zeer droge huid te voorkomen

Heeft u van nature een droge huid of heeft u een bepaalde huidaandoening zoals eczeem? Dan willen wij u graag een aantal tips meegeven om de klachten te verminderen. Uiteraard helpt het om regelmatig met de Mentho10 Mentholcrème te smeren. Maar het is ook verstandig om rekening te houden met externe factoren. Daarnaast is het raadzaam om organische oplosmiddelen zoals petroleum en terpentine te vermijden.

Voorkom een droge geïrriteerde hoofdhuid

Een droge, geïrriteerde hoofdhuid wordt vaak veroorzaakt door externe factoren zoals luchtvochtigheid. Vooral in de winterperiode, als de verwarming aanstaat en het buiten koud is, kunt u last krijgen van een droge geïrriteerde hoofdhuid. Maar ook het gebruik van veel zeep of regelmatig douchen of baden kan dit veroorzaken. Zorg ervoor dat u de verzorgende crème shampoo van Mentho10 in huis heeft zodat u een droge en geïrriteerde hoofdhuid voorkomt. Of u nu stijl, krullend, stug, dun of dik haar heeft, de shampoo van Mentho10 is geschikt voor alle haartypen. Als u wilt, kunt u het product dagelijks gebruiken. Het bevat geen parfum en is huidneutraal. Uw hoofdhuid komt weer tot rust, wordt verzacht en is snel weer gezond.

Koop het product bij de drogist, de apotheek of online

Mentho10 Mentholcrème is te koop bij diverse drogisten. U kunt natuurlijk ook altijd een apotheek raadplegen. Liever vanuit huis de producten uitzoeken? Bestel dan uw crème direct op de website van DA of Drogisterijen.net. Wilt u meer informatie over het product of heeft u andere vragen? Bel ons op +31 (0)40 3031092. Wij vertellen u graag meer over onze verkoelende gels.

Stel ons een vraag


© 2020 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.