Verkoelende huidverzorging

Menu

Jeuk eikenprocessierups

Heeft u last van jeuk doordat u door de brandharen van de eikenprocessierups geraakt bent? Dan wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk van de jeuk af. Deze bultjes jeuken namelijk vaak nog erger dan muggenbulten of andere insectenbeten. Met de verkoelende crème en gel van Mentho10 zorgt u voor een snelle verlichting van de jeuk door de processierups.
Kruidvat
Etos & da

Jeuk veroorzaakt door de eikenprocessierups? Verlicht deze met Mentholgel!

Wanneer u last heeft van jeuk door de eikenprocessierups heeft u waarschijnlijk de neiging om veel over de bultjes te wrijven of juist te krabben. Vaak maakt dit de jeuk juist erger en bovendien beschadigt u uw huid hiermee. Het openkrabben of -wrijven van de bultjes kan ook littekens achterlaten en dat wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Gebruik daarom onze zalf tegen de jeuk door de eikenprocessierups. Het hoofdbestanddeel Menthol zorgt ervoor dat uw bloedvaten verwijd worden, wat een verkoelende en licht verdovende uitwerking op uw huid heeft. Hierdoor vermindert u de jeuk door de processierups snel en effectief.

Menthol verlicht ook jeuk door andere oorzaken

Menthol is niet alleen geschikt voor het verlichten of verhelpen van jeuk door de eikenprocessierups. Het kan ook goed gebruikt worden wanneer u jeuk heeft door andere insectenbeten of door huidirritaties. Omdat onze producten huidneutraal en parfumvrij zijn, kunt u ze zelfs tijdens de zwangerschap gebruiken om uw jeuk te verlichten. Weet u niet zeker welke van onze producten u het best voor uw huidklacht kunt gebruiken? Laat u dan informeren door uw apotheker of drogist. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)40 3031092.

Stel ons een vraag


© 2020 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.