Verkoelende huidverzorging

Menu

Gel tegen jeuk van de eikenprocessierups

Bent u op zoek naar een gel die werkt tegen de jeuk van de eikenprocessierups? Als u door de brandharen van de eikenprocessierups geraakt bent, is dat erg vervelend. Dan wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk van de jeuk af. De bultjes jeuken namelijk vaak nog erger dan muggenbulten of andere insectenbeten. De verkoelende en verlichtende gel en spray van Mentho10 zorgen voor verlichting van jeuk, veroorzaakt door de processierups.

Etos & da

Een gel die effectief werkt tegen jeuk van de eikenprocessierups

Wanneer u last heeft van jeuk door de eikenprocessierups, heeft u waarschijnlijk de neiging om veel over de bultjes te wrijven of te krabben. Vaak maakt dit de jeuk juist erger en bovendien beschadigt u uw huid ermee. Het openkrabben of -wrijven van de bultjes kan ook littekens achterlaten en dat wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Gebruik daarom onze verlichtende gel, zalf of spray als verlichting tegen de jeuk van de processierups. Het hoofdbestanddeel menthol verwijdt uw bloedvaten, wat een verkoelende en licht verdovende uitwerking op uw huid heeft. Hierdoor vermindert de jeuk door de processierups snel en effectief.

Menthol verlicht ook jeuk veroorzaakt door andere insecten

Menthol verlichtende gel en spray zijn niet alleen geschikt voor verlichting van jeuk veroorzaakt door de processierups. Menthol kan ook goed gebruikt worden wanneer u jeuk heeft door andere insectenbeten of door huidirritaties. Doordat onze producten huidneutraal en parfumvrij zijn, kunt u ze zelfs tijdens de zwangerschap gebruiken om jeuk te verlichten.

Koop ons product of neem contact met ons op bij vragen

Wilt u onze gel tegen jeuk van de eikenprocessierups kopen? Of heeft u, in plaats van gel, liever een verlichtende spray of zalf voor verlichting van jeuk veroorzaakt door de processierups? U vindt al deze producten bij drogisterijen, apotheken en u kunt ze ook online bestellen. Ook onze artikelen voor de behandeling van uitslag door de processierups zijn hier verkrijgbaar. Weet u niet zeker welke van onze producten u het best voor uw huidklacht kunt gebruiken? Laat u dan informeren door uw apotheker of drogist. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)40 3031092. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.