Verkoelende huidverzorging

Menu

Jeukende huid

Een jeukende huid, daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! De producten van Mentho10 werken direct verkoelend en jeukstillend. Dit komt omdat er menthol is verwerkt in alle producten. Door de jaren heen is het gebruik van menthol veilig en effectief gebleken. Wilt u op een snelle en veilige manier van uw jeuk af? Koop dan snel onze crème, poeder en/of gel tegen jeuk bij de drogisterij, apotheek of online.

Kies een van de Mentho10 producten tegen een jeukende huid

Jeuk kan veel verschillende oorzaken hebben. Misschien heeft u een huidaandoening, een allergie, bent u door de brandnetels gelopen of gebeten door een insect. Om welke oorzaak het ook gaat, u vindt altijd een Mentho10 middel dat u helpt om van uw jeuk af te komen. De Mentho10 Mentholgel is een anti-jeuk crème die direct verkoelend en jeukstillend werkt. Heeft uw kind last van jeuk? Gebruik dan Mentho10 Kinderpoeder, speciaal ontwikkeld voor kinderen tot drie jaar. Volwassenen en kinderen vanaf drie jaar kunnen kiezen uit verschillende middelen tegen de jeuk, waaronder:

Heeft u een jeukende huid door een insectenbeet? Dan raden wij de gel aan. Klachten als netel- en gordelroos worden opgelost met Mentholpoeder Extra.

De werking van menthol als middel tegen jeuk

Soms is de jeuk zo erg dat men de huid beschadigt door het vele krabben. Jeuk kan plaatselijk en licht zijn maar het kan ook over het hele lichaam voorkomen. De jeuk ontstaat door het vrijkomen van histamine in de huid. Hierdoor worden via aparte zenuwen ‘jeuksignalen’ doorgegeven aan de hersenen. Deze zenuwen zijn ook gevoelig voor warmte. Dat zou kunnen verklaren waarom jeuk bij afkoeling van de huid afneemt en waarom Mentho10 zo effectief een jeukende huid verlicht.

Vind het geschikte product voor uw klachten

Door welke oorzaken heeft u een jeukende huid? Heeft u last van eczeem, zwangerschapsjeuk, een branderige huid of een zonneallergie? Door deze vraag te beantwoorden, weet u met welke Mentho10 producten u het snelst van uw jeukende huid af komt. Welk middel van ons u ook tegen uw jeuk gebruikt, het zal snel en effectief werken. Onze producten bevatten geen parfum en brengen uw huid weer tot rust. Mentho10 anti-jeuk crème beschermt uw huid en voorkomt huidbeschadiging als gevolg van krabben. Alle producten van Mentho10 zijn dermatologisch getest. Onze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen worden toegepast bij diverse huidklachten.

Laat u adviseren door specialisten

Twijfelt u nog of een bepaald middel of een specifieke crème tegen jeuk geschikt voor u is? Neem contact op met ons en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar +31 (0)40 3031092. Met uw vragen kunt u ook altijd terecht bij een apotheker, gediplomeerd drogist of bij uw huisarts. Zij zijn ook bekend met de anti-jeuk crème en andere producten van Mentho10 en kunnen u hierover adviseren.

Stel ons een vraag


© 2020 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.