Verkoelende huidverzorging

Menu

Crème tegen jeuk

Zoekt u een goede crème tegen jeuk? Het is logisch dat u zo snel mogelijk van een jeukende huid af wilt. De producten van Mentho10 werken direct verkoelend en jeukstillend. Dit komt omdat er menthol is verwerkt in alle producten. Door de jaren heen is het gebruik van menthol veilig en effectief gebleken. Als u op een snelle en veilige manier van uw jeuk af wilt, is onze crème, poeder en/of gel tegen een jeukende huid ideaal.

Een crème of ander middel effectief tegen jeuk

Jeuk kan veel verschillende oorzaken hebben. Misschien heeft u een huidaandoening, een allergie, bent u door de brandnetels gelopen of gebeten door een insect. Om welke oorzaak het ook gaat, u vindt altijd een Mentho10 middel dat helpt tegen uw jeuk. De Mentho10 Mentholgel is een anti-jeuk crème die direct verkoelend en jeukstillend werkt. Heeft uw kind last van jeuk? Gebruik dan Mentho10 Kinderpoeder, speciaal ontwikkeld voor kinderen tot drie jaar. Volwassenen en kinderen vanaf drie jaar kunnen kiezen uit verschillende middelen tegen de jeuk, waaronder:

Heeft u een jeukende huid door een insectenbeet? Dan raden wij de gel aan. Klachten als netel- en gordelroos worden opgelost met Mentholpoeder Extra.

De werking van menthol als middel tegen jeuk

Soms is de jeuk zo erg dat men de huid beschadigt door het vele krabben. Jeuk kan plaatselijk en licht zijn, maar het kan ook over het hele lichaam voorkomen. De jeuk ontstaat door het vrijkomen van histamine in de huid. Hierdoor worden via aparte zenuwen ‘jeuksignalen’ doorgegeven aan de hersenen. Deze zenuwen zijn ook gevoelig voor warmte. Dat zou kunnen verklaren waarom jeuk bij afkoeling van de huid afneemt en waarom Mentho10 zo effectief een jeukende huid verlicht.

Vind het geschikte product voor uw klachten

Als u een anti-jeuk crème of ander middel tegen een jeukende huid wilt, is het van belang de oorzaken van uw jeuk te achterhalen. Heeft u last van eczeem, zwangerschapsjeuk, een branderige huid of een zonneallergie? Door deze vraag te beantwoorden, weet u welke crème of ander Mentho10 product het snelst werkt tegen uw jeukende huid. Welke crème of ander middel van ons u ook tegen uw jeuk gebruikt, het zal sowieso snel en effectief werken. Onze producten bevatten geen parfum en brengen uw huid weer tot rust. Mentho10 anti-jeuk crème beschermt uw huid en voorkomt huidbeschadiging als gevolg van krabben. Alle producten van Mentho10 zijn dermatologisch getest. Onze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen worden toegepast bij diverse huidklachten.

Laat u adviseren door specialisten

Twijfelt u nog of een bepaald middel of een specifieke crème tegen jeuk geschikt is voor uw jeukende huid? Neem contact met ons op en laat u adviseren door een van onze specialisten. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar +31 (0)40 3031092. Met uw vragen kunt u ook altijd terecht bij een apotheker, gediplomeerd drogist of bij uw huisarts. Zij zijn ook bekend met de anti-jeuk crème en andere producten van Mentho10 en adviseren u hier graag over.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.