Verkoelende huidverzorging

Menu

Zonneallergie jeuk

Bij een zonneallergie ontstaat jeuk in de vorm van bultjes, blaasjes en schilfers op de lichaamsdelen die zijn blootgesteld aan de zon. Indien u weet dat u last heeft van een zonneallergie, is het raadzaam om uit de zon te blijven of het licht van de zon tegen te houden met een goede sunblock. Deze zijn verkrijgbaar bij een apotheek of drogist. Eventueel kan een allergie veroorzaakt worden door een reactie op ingrediënten van het anti-zonnebrandmiddel. Het is raadzaam een ander product te proberen om te bepalen of dit de oorzaak van de allergie is.

Bij een zonneallergie verlicht u uw jeuk met onze verkoelende gel

Om de jeuk te verzachten en om de huid tot rust te brengen kan een verkoelende gel met menthol gebruikt worden. Meestal verdwijnen de klachten dan binnen een paar dagen. Onze Mentholgel is ideaal voor jeuk bij zonneallergie. Door het menthol in de gel worden uw bloedvaten verwijdt, wat zorgt voor een verkoelende en licht verdovende uitwerking op uw huid. Hierdoor verdwijnt uw jeuk als sneeuw voor de zon. Voorkom dat u de bultjes openkrabt of wrijft en smeer ze in met onze verkoelende gel. Dat kan bijvoorbeeld ook wanneer u zwanger bent, want onze producten bevatten geen toevoegingen, zijn huidneutraal en parfumvrij.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u zonneallergie en wilt u zo snel mogelijk van uw jeuk af? Koop dan onze verkoelende gel bij een drogist of apotheek bij u in de buurt. U kunt onze producten ook online bestellen, bijvoorbeeld via Bol.com. Als u twijfelt of een bepaald product helpt tegen uw klacht, dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)40 3031092 of advies inwinnen bij een apotheker, een gediplomeerd drogist of uw huisarts. Raadpleeg altijd uw huisarts als klachten blijven aanhouden.

Stel ons een vraag


© 2020 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.