Verkoelende huidverzorging

Menu

Verlichtende gel bij jeuk door zonneallergie

Heeft u een verlichtende gel nodig, omdat u jeuk heeft door een zonneallergie? Bij een zonneallergie ontstaan jeuk en bultjes, blaasjes en schilfers op de lichaamsdelen die zijn blootgesteld aan de zon. Indien u weet dat u last heeft van een zonneallergie, is het raadzaam om uit de zon te blijven of het licht van de zon tegen te houden met een goede sunblock. Deze zijn verkrijgbaar bij een apotheek of drogist. Eventueel kan een allergie veroorzaakt worden door een reactie op ingrediënten van een anti-zonnebrandmiddel. Het is raadzaam een ander product te proberen om te bepalen of dit de oorzaak van de allergie is.

Onze verlichtende gel vermindert de jeuk van een zonneallergie

Als u last heeft van een zonneallergie, kunt u de jeuk verzachten en de huid tot rust brengen met onze verlichtende en verkoelende gel met menthol. Meestal verdwijnen de klachten dan binnen een paar dagen. Onze Mentholgel is ideaal voor jeuk bij een zonneallergie. Door de menthol in de gel worden uw bloedvaten verwijd, wat zorgt voor een verkoelende en licht verdovende uitwerking op uw huid. Hierdoor verdwijnt uw jeuk als sneeuw voor de zon. Voorkom dat u door de jeuk de bultjes van uw zonneallergie openkrabt of wrijft, door uw huid in te smeren met onze verkoelende en verlichtende gel. Dat kan bijvoorbeeld ook wanneer u zwanger bent, want onze producten bevatten geen toevoegingen, zijn huidneutraal en parfumvrij.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een zonneallergie en wilt u een verlichtende gel die de jeuk vermindert? Koop dan onze verkoelende gel bij een drogist of apotheek bij u in de buurt. U kunt onze producten ook online bestellen, bijvoorbeeld via Bol.com. Als u twijfelt of een bepaald product helpt tegen uw klacht, kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)40 3031092 of advies inwinnen bij een apotheker, een gediplomeerd drogist of uw huisarts. Raadpleeg altijd uw huisarts als klachten blijven aanhouden.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.