Verkoelende huidverzorging

Menu

Jeuk bij zwangerschap

Een veelvoorkomende klacht van zwangere vrouwen is zwangerschapsjeuk. Over het algemeen hoeft u zich geen zorgen te maken, zwangerschapsjeuk is namelijk vrij onschuldig. Maar het is wel erg vervelend als u een jeukende buik, rug of benen heeft als u zwanger bent. Daar wilt u vanaf! Mentho10 mentholgel is dé oplossing. Deze zorgt ervoor dat uw huid wordt verzacht, tot rust komt en dat de jeuk vermindert.

Gebruik de Mentho10 Mentholgel tegen zwangerschapsjeuk

Heeft u last van jeuk tijdens de zwangerschap op uw buik of op andere delen van het lichaam? Gaat dit gepaard met uitslag of bultjes of is er verder niets te zien? In beide gevallen vermindert u de jeuk en beschermt u de huid met de gel met menthol. Dit product werkt jeukstillend en is veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap. Al jarenlang wordt de gel van Mentho10 gebruikt door zwangere vrouwen. Zonder nadelige gevolgen voor moeder en kind. De gel kunt u één of meerdere keren per dag op uw huid aanbrengen. Masseer de gel licht in op de huid. U voelt snel het verkoelende effect van de gel, waardoor de zwangerschapsjeuk wordt verminderd.

Producten voor uw hele lichaam

Bent u zwanger en heeft u een jeukende buik? Daar begint het meestal mee. Later kan het zo zijn dat de zwangerschapsjeuk zich verspreidt over het hele lichaam. De producten van Mentho10 zijn tijdens de zwangerschap een middel tegen zowel uw jeukende buik ,rug als uw armen en benen. Voor de verzachting van uw hoofdhuid is Mentho Crème Shampoo hét product dat u zoekt. Alle producten in ons assortiment bevatten geen parfum en zijn huidneutraal. De producten van Mentho10 zijn dermatologisch getest. Het voorkomt huidbeschadigingen als gevolg van krabben en verzorgt uw huid uitstekend. Het zorgt er mede voor dat u huid weer tot rust komt.

Uw huid wordt snel en effectief verlicht

Een jeukende buik, armen of benen, daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf, zeker als u zwanger bent. De zwangerschapsjeuk wordt snel en effectief verlicht met de gel van Mentho10. Deze zorgt ervoor dat u niet meer de drang heeft om te krabben, waardoor u huidbeschadiging voorkomt. Daarnaast bevatten de producten van Mentho10 geen parfum en zijn ze dermatologisch getest.

Verhelp uw branderige en jeukende huid

Zwangerschapsjeuk komt het meest voor in de laatste drie maanden van de zwangerschap en verdwijnt na de bevalling weer vanzelf. Bij vragen of bij hevige jeuk kunt u het beste uw verloskundige te raadplegen. Met de producten van Mentho10 komt u snel en effectief af van uw branderige en jeukende huid. U koopt de producten tegen jeuk tijdens de zwangerschap bij een drogisterij of apotheek of u bestelt ze eenvoudig online. Voor meer informatie over een van de producten, kunt u ook altijd bellen naar +31 (0)40 3031092.

Stel ons een vraag


© 2020 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.