Verkoelende huidverzorging

Menu

Jeuk insectenbeet

Heeft u last van jeuk door een insectenbeet? Blijft u maar krabben en wrijven op de plek waar u gebeten bent? Dan wilt u hier zo snel mogelijk vanaf. Jeuk kan namelijk heel erg irritant en pijnlijk zijn en uw huid wordt door te krabben alleen maar geïrriteerder. Mentho10 Mentholgel is dé oplossing bij jeuk door insectenbeten of muggenbulten. Deze heeft een verzachtende werking en vermindert de jeuk direct.

Jeuk door een insectenbeet verhelpt u sneller met onze producten

Na een beet of steek van bijvoorbeeld muggen, kwallen, de eikenprocessierups of vlooien treedt er een plaatselijke reactie op. De huid wordt pijnlijk, rood en gezwollen, zoals bij de bekende muggenbulten, en u krijgt na verloop van tijd jeuk. Normaal gesproken verdwijnt deze reactie weer na enkele dagen, maar het is het beste wanneer u de klachten met onze Mentholgel verzacht. Op die manier voorkomt u namelijk dat u uw huid beschadigt door te krabben.

Bescherm uw huid bij jeuk door insectenbeten of muggenbulten

Met Mentho10 Mentholgel vermindert u de jeuk bij een insectenbeet aanzienlijk. Dit komt doordat er in onze producten 100% natuurlijke menthol verwerkt is. Breng de gel naar behoefte één tot meerdere keren per dag aan op de huid. De menthol verzacht de jeuk na de insectenbeet en brengt uw huid tot rust. Doordat u niet meer de drang voelt om te wrijven of krabben, wordt uw huid beschermd en zullen de klachten weer snel verdwijnen. Met onze gel komt u snel af van uw jeuk door insectenbeten of bij muggenbulten.

Vrij van parfum en dermatologisch getest

De gel van Mentho10 is vrij van parfum én dermatologisch getest. Ook als u zwanger bent, kunt u dit product prima gebruiken bij jeuk door insectenbeten of muggenbulten. Heeft uw kind een insectenbeet opgelopen die ernstige jeuk veroorzaakt? Onze gel is al te gebruiken door kinderen vanaf drie jaar. Wilt u weten of de gel van Mentho10 geschikt is voor u? Vraag advies aan een gediplomeerd drogist. In diverse drogisterijen is het product verkrijgbaar en zijn de medewerkers bekend met de producten van Mentho10. Gebruik onze gel en kom snel van uw jeuk na een insectenbeet af! Heeft u vragen die u direct wilt stellen? Wij staan u graag te woord via het telefoonnummer +31 (0)40 3031092.

Stel ons een vraag


© 2020 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.