Verkoelende huidverzorging

Menu

Gel of spray tegen insectenbeten

Wilt u graag een gel die helpt tegen jeuk van muggenbulten of andere insectenbeten? Blijft u namelijk maar krabben en wrijven op de plek waar u gebeten bent? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van de jeuk af! Jeuk kan namelijk heel erg irritant en pijnlijk zijn en uw huid wordt door te krabben alleen maar geïrriteerder. Mentho10 Mentholgel is dé oplossing bij jeuk door insectenbeten of muggenbulten. Deze gel heeft een verzachtende werking, geeft verlichting en vermindert de jeuk van een insectenbeet direct.

Een effectieve gel tegen jeuk van muggenbulten en andere insectenbeten

Na een beet of steek van bijvoorbeeld muggen, kwallen, de eikenprocessierups of vlooien treedt er een plaatselijke reactie op. De huid wordt pijnlijk, rood en gezwollen – zoals bij de bekende muggenbulten – en u krijgt na verloop van tijd jeuk. Normaal gesproken verdwijnt deze reactie weer na enkele dagen, maar het is het beste wanneer u de klachten met onze Mentholgel verzacht. Op die manier voorkomt u namelijk dat u uw huid beschadigt door te krabben.

Bescherm uw huid bij jeuk door insectenbeten

Met Mentho10 Mentholgel geeft aanzienlijke verlichting bij jeuk door een insectenbeet. Dit komt doordat er in onze producten 100% natuurlijke menthol verwerkt is. Breng de gel naar behoefte één tot meerdere keren per dag aan op de huid. De menthol verzacht de jeuk na de insectenbeet en brengt uw huid tot rust. Doordat u niet meer de drang voelt om te wrijven of krabben, wordt uw huid beschermd en zullen de klachten snel verdwijnen. Onze gel werkt uitstekend tegen jeuk van muggenbulten en andere insectenbeten, zodat u er snel (bijna) geen last meer van heeft.

Vrij van parfum en dermatologisch getest

De gel van Mentho10 is vrij van parfum én dermatologisch getest. Ook als u zwanger bent, kunt u deze gel prima gebruiken tegen jeuk door insectenbeten of muggenbulten. Heeft uw kind een insectenbeet opgelopen die ernstige jeuk veroorzaakt en wilt u uw zoon of dochter verlichting geven? Onze gel is al te gebruiken voor kinderen vanaf drie jaar.

Vraag gerust om advies

Stel ons een vraag

Wilt u weten of de gel of kalmerende spray van Mentho10 tegen jeuk door muggenbulten en insectenbeten geschikt is voor u? Vraag gerust om advies aan een gediplomeerd drogist. Ons product is verkrijgbaar in diverse drogisterijen en de medewerkers zijn hier bekend met de producten van Mentho10. Gebruik onze gel en u vindt snel verlichting van jeuk na een insectenbeet! Heeft u vragen die u direct wilt stellen? Wij staan u graag te woord via het telefoonnummer +31 (0)40 3031092.


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.