Verkoelende huidverzorging

Menu

Veelgestelde vragen

Welkom bij onze Veelgestelde Vragen. Hier hebben we de antwoorden op de meest voorkomende vragen van onze klanten verzameld om u te helpen met alle informatie die u nodig heeft. Op het moment dat u vraag er niet tussen staat, neemt u dan gerust contact met ons op. We staan u graag persoonlijk te woord. Hartelijk dank voor uw interesse in onze producten.

Ik heb ontzettend last van huidirritatie en jeuk, welk product kan ik dan het beste gebruiken?

Belangrijk is om eerst te weten waar de jeuk vandaan komt. Is de jeuk veroorzaakt door insectenbeten of processie-rups of zonne-allergie, dan is Mentho mentholgel een ideaal middel.

Ik heb last van zwangerschapsjeuk, over mijn hele lichaam, maar vooral op mijn buik.

Mentho10 mentholgel helpt direct tegen zwangerschapsjeuk. Ideaal middel om uw huid weer tot rust te brengen.

Ik heb last van een droge geïrriteerde huid

Mentho10 menthol crème werkt verzorgend en direct verkoelend

Vragen over een van onze producten?

Wij helpen je graag verder.


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.