Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest

Jeuk zwangerschap

Jeuk is een veelvoorkomende klacht tijdens de zwangerschap. Het is vrij onschuldig maar het is wel heel erg vervelend. Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Koop dan één van de producten van Mentho10. Het zorgt ervoor dat uw huid wordt verzacht, tot rust komt en dat de jeuk vermindert.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Een veilig product tegen jeuk tijdens de zwangerschap

Heeft u last van jeuk tijdens de zwangerschap op uw buik of op andere delen van het lichaam? Gaat dit gepaard met uitslag of bultjes of is er verder niets te zien? In beide gevallen vermindert u de jeuk en beschermt u de huid met de gel met menthol. Dit product werkt jeukstillend en is veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap. Al jarenlang wordt de gel van Mentho10 gebruikt door zwangere vrouwen. Dit zonder nadelige gevolgen voor moeder en kind.

Behandel uw huid op een gezonde manier

Alle producten in ons assortiment bevatten geen parfum en zijn ze huidneutraal. De producten van Mentho10 zijn dermatologisch getest. Het voorkomt huidbeschadigingen als gevolg van krabben en verzorgt uw huid uitstekend. Het zorgt er mede voor dat u huid weer tot rust komt. Breng de gel naar behoefte een of meerdere keren per dag aan op de huid en masseer de gel licht in.

Snel en effectief verlichting voor de huid

De gel zorgt ervoor dat u snel en effectief verlichting ervaart bij jeuk tijdens de zwangerschap. Wilt u dit product kopen? Bestel de Mentho10 Mentholgel online of ga langs de DA, Kruidvat, Etos of de apotheek. Bij specifieke vragen belt u ons op het telefoonnummer: +31 (0)40 3031092.

 

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.