Verkoelende huidverzorging

Menu

Laat u niet uit het veld slaan door een jeukende huid door processierups

Al enige weken wordt Nederland geteisterd door de processierups. Deze processierups is terug te vinden op sommige eikenbomen. De kans is groot dat een soortgelijke boom te vinden is op uw golfbaan. Wanneer de brandhaartjes van de eikenprocessierups loslaten, veroorzaken deze onder andere een jeukende huid. Dit kunnen symptomen zijn zoals:

  • Bultjes
  • Blaasjes
  • Rode huid

Vooral in de maanden mei, juni en juli is de eikenprocessierups aanwezig. U wilt natuurlijk niet dat uw dag golfen hierdoor in het water valt. Wij bieden u bij Mentho10 een perfecte oplossing.

Een fijne gel met natuurlijke ingrediënten die jeukstillend werkt

Mentho10 mentholgel is de ideale oplossing tegen een branderige en jeukende huid als gevolg van deze brandhaartjes. Deze gel bevat het natuurlijke ingrediënt menthol, welke verkoelend werkt en een directe jeukstillende werking heeft. Dit product is dan ook perfect om aan te bieden aan uw klanten op uw golfbaan. Zo kunt u er zeker van zijn dat zij een fijne ervaring beleven op de baan en ze met een glimlach de club zullen verlaten na een prachtige dag op de baan.

Gratis kennismaken met ons product

Om een jeukende huid door de processierups tegen te gaan, wilt u het liefst een effectief product geven aan uw bezoekers. Wilt u gratis kennismaken met ons product? Stuur dan gerust een e-mail terug en wij sturen kosteloos 25 sachets van Mentho10 mentholgel naar uw golfclub. Zo kunt u zelf ervaren hoe fijn het is om uw gasten te kunnen helpen met onze jeukstillende gel. Maak gratis kennis met ons product en ervaar de voordelen.


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.