Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest

Middel tegen jeuk

Ga voor een middel van Mentho10 die effectief helpt tegen jeuk. Blijft u ook de drang om te krabben en te wrijven voelen? Zorgt dit voor de beschadiging van uw huid? Het is logisch dat u hier dan zo snel mogelijk vanaf wilt. De 100% natuurlijke menthol in onze producten zorgt ervoor dat u snel van uw jeuk af bent en dat uw huid wordt verzacht.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Welk middel tegen jeuk is geschikt voor u?

Jeuk ontstaat door veel verschillende oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan allergieën, huidaandoeningen, brandnetels, insectenbeten of een droge huid. U koopt bij ons verschillende producten en wij vertellen u graag welk product geschikt is voor u. De mentholgel is bijvoorbeeld te gebruiken bij insectenbeten, zonneallergie en zwangerschapsjeuk. De crème is geschikt voor onder andere een droge geïrriteerde huid.

Hoe werken de producten van Mentho10?

Ieder middel tegen jeuk van Mentho10 hebben 100% menthol als basis. Menthol zorgt ervoor dat uw huid direct verkoelt en de jeuk vermindert. In de medische literatuur is de werking van menthol overduidelijk bewezen. Velen gebruiken al jarenlang de vertrouwde producten van Mentho10 met een veilig en effectief resultaat.

Raadpleeg onze specialisten

Wilt u meer weten over een van de producten? Of wilt u weten welk middel tegen jeuk geschikt voor u is? Raadpleeg dan een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder. U bereikt ons op het telefoonnummer +31 (0)40 3031092.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.