Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest

Zeer droge huid

De producten van Mentho10 helpen u om van uw zeer droge huid af te komen. Heeft u ook veel last van schilfering en jeuk? Ontstaan er kloven en rode plekken? Dit is niet fijn en u wilt dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. De Mentho10 Mentholcrème zorgt ervoor dat uw huid weer soepel en minder kwetsbaar wordt.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Een aantal tips om een zeer droge huid te voorkomen

Heeft u van nature een droge huid of heeft u een bepaalde huidaandoening zoals eczeem? Dan willen wij u graag een aantal tips meegeven om de klachten te verminderen. Uiteraard helpt het om regelmatig met de Mentho10 Mentholcrème te smeren. Maar het is ook verstandig om rekening te houden met externe factoren. Gebruik bijvoorbeeld niet te veel zeep en probeer minder lang te douchen of te baden. Ook is het raadzaam om organische oplosmiddelen zoals petroleum en terpentine te vermijden.

Waar koopt u producten voor een zeer droge huid?

De crème voor een zeer droge huid van Mentho10 is verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde drogist. Bezoek bijvoorbeeld de Etos of DA. U kunt ook altijd langsgaan bij de apotheek. Wilt u liever uw producten vanuit huis bestellen? Koop dan uw producten heel eenvoudig online.

Laat u adviseren over uw droge huid

Laat u adviseren over uw droge huid en een van de producten door onze specialisten of vraag ernaar in de winkel of apotheek. U bereikt ons op +31 (0)40 3031092. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord.

 

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.