Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest
Heeft u last van huidirritatie en verlangt u naar een verkoelende gel of zalf? De producten van Mentho10 hebben een verzorgende en verkoelende werking. Aangezien menthol de bloedvaten verwijdt, zorgt dit voor een snelle en effectieve verlichting bij huidirritatie, jeuk, insectenbeten of andere klachten.Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Keuze uit een verkoelende gel of zalf

IIn onze productenlijn is zowel een verkoelende gel als zalf opgenomen. Beide producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik, zijn huidneutraal en vrij van parfum. De verkoelende gel en zalf zijn dermatologisch getest. Bent u zwanger? Ook dan zijn deze producten voor u geschikt.

De oplossing voor vele huidirritaties

U heeft last van jeukende bultjes door zonneallergie, transpireert veel tijdens het wandelen of u heeft last van zwangerschapsjeuk. Voor deze huidirritaties maakt u gebruik van de verkoelende gel van Mentho10. Bij een droge, geïrriteerde huid werkt zalf het beste. Het effect van menthol werkt meteen in op de huid. Zo bent u snel van uw klachten af!

Bescherm uw huid met de verkoelende gel of zalf

Veel huidirritaties veroorzaken jeuk. Denk bijvoorbeeld aan een muggenbult of eczeem. Deze zijn soms zelfs nog vervelender dan pijn. U blijft een drang voelen om te krabben en te wrijven, ondanks dat u weet dat u uw huid hierdoor beschadigt. Klinkt dit herkenbaar? Met de verkoelende gel of zalf verdwijnt deze drang en beschermt u uw huid. Ook Mentho10 crème kan uw huidirritatie verlichten. Heeft uw kind last van waterpokken? Gebruik dan onze speciale gel.

Bespreek uw klachten en kies het juiste product

Heeft u bepaalde klachten en weet u niet zeker welk product het beste voor u is? Bel ons dan op het telefoonnummer +31 (0)40 3031092. Wij zorgen ervoor dat u het juiste product in huis haalt en dat u snel van uw klachten af bent. Of het nu gaat om een branderige en jeukende huid of om het verhelpen van zweetvoeten; de producten van Mentho10 zijn er om uw huidklachten te verlichten.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.