Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest

Bent u op zoek naar een behandeling tegen uitslag van de processierups? Deze uitslag kan erg jeuken, waardoor een snelle en effectieve behandeling wenselijk is. In zo’n geval zou u waarschijnlijk het liefst over de uitslag wrijven of eraan krabben, maar dit heeft vaak een averechts effect. In plaats van dat de jeuk vermindert, wordt deze vaak alleen maar verergerd door te krabben en wrijven. Onze verkoelende gel of crème is wél een effectieve behandeling tegen de jeuk die veroorzaakt is door de uitslag van de processierups. U voelt snel verlichting.
Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Een effectieve behandeling tegen uitslag van de processierups

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom onze crème en gel zo’n effectieve behandeling vormen tegen uitlag van de processierups. Het antwoord is heel simpel. Onze gel bevat als hoofdbestanddeel namelijk menthol. Dit is een natuurlijk extract dat uw bloedvaten verwijdt, waardoor u snel de verkoelende en licht verdovende werking ervaart. Dit verlicht snel uw jeuk en is daarmee de snelste en meest effectieve behandeling tegen uitslag van de processierups.

Verlicht en verzacht allerlei soorten jeuk met menthol

De producten van Mentho10, die u bijvoorbeeld gebruikt tegen uitslag van de processierups, bestaan uit meer dan gel en crème alleen. Zo verkopen wij ook gel voor waterpokken die effectief de jeuk van uw kleine verlicht. Verder vindt u tussen de Mentho10 producten ook diverse soorten crème, gel en allerlei poeders die een branderige en jeukende huid weer tot rust brengen. Heeft u eerder last van een jeukende hoofdhuid?

Koop uw processierups gel of crème online of bij de drogist

Twijfelt u of u als behandeling tegen uitslag van de processierups beter voor een gel of crème kunt kiezen? Vraag het uw apotheker of drogist. Mentho10 producten zijn namelijk bij diverse apotheken en drogisterijen verkrijgbaar. Daarnaast kunt u onze producten ook eenvoudig online bestellen, bijvoorbeeld bij Bol.com. Heeft u een vraag die u direct aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)40 3031092.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.