Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest

De zalf van Mentho10 helpt tegen vervelende jeuk en uitslag. Voelt u ook continu de drang om te wrijven en te krabben, ook al weet u dat uw huid hierdoor beschadigt? Wilt u zo snel mogelijk van uw jeuk af en uw huid extra beschermen? Kies dan voor de producten van Mentho10. Deze hebben een verzachtend en verkoelend effect op de huid.Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Zalf tegen jeuk en uitslag met verschillende oorzaken

Wilt u nu echt iets doen aan uw droge, geïrriteerde huid? Of begint u last te krijgen van eczeem? In beide gevallen zoekt u een product dat ervoor zorgt dat u zo snel en effectief mogelijk van uw klachten afkomt. De Mentho10 Mentholcrème is te gebruiken bij veel verschillende huidirritaties. Deze zalf werkt dan ook goed tegen diverse soorten jeuk en uitslag.

Op een gezonde manier van uw klachten verlost

Mentho10 Mentholcrème is een product dat verrijkt is met vitamine E. Het zorgt ervoor dat uw huid weer tot rust komt en dat u minder of niet meer gaat krabben of wrijven. Zo beschermt het de huid. De verkoelende zalf tegen jeuk en uitslag bevat geen parfum en is huidneutraal. Zo komt u op een gezonde manier van uw vervelende klachten af. Heeft u ook last van jeuk op uw hoofdhuid?

Wilt u meer informatie over een bepaald product? Bel ons

Heeft u vragen over een van onze producten? Wilt u meer informatie over de zalf tegen jeuk en uitslag of wilt u weten of het product geschikt voor u is? Vraag het ons gerust door te bellen naar +31 (0)40 3031092. Wij staan u graag te woord! Wilt u een van de producten aanschaffen? Ga dan langs bij uw drogist of apotheek of koop uw product eenvoudig online.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.