Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest
Het poeder van Mentho10 helpt u van uw zweetvoeten af te komen. Klamme handen en zweetvoeten kunnen erg ongemakkelijk zijn. U wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf en dit begrijpen wij! Onze talkpoeder werkt vochtabsorberend en licht verkoelend. Het zorgt ervoor dat u snel van ongewenste geurtjes en zweet af bent.
Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Ons poeder voor zweetvoeten heeft een verkoelende werking

Het poeder van Mentho10 bevat menthol en is daarom zeer geschikt om zweetvoeten tegen te gaan. Strooi een kleine hoeveelheid mentholpoeder in uw schoenen en u houdt eenvoudig uw voeten droog. Menthol werkt verkoelend op alle lichaamsdelen. Ook als u veel transpireert op uw handpalmen is dit product eenvoudig te gebruiken. Klamme handen? Wrijf dan een beetje poeder in uw handpalmen. Heeft u naast zweetvoeten ook last van een jeukende hoofdhuid? Probeer dan onze speciale verzachtende shampoo. Of verlicht de jeuk op uw huid met onze zalf tegen jeuk en uitslag.

Is mentholpoeder voor u geschikt? Vraag ons gerust om advies

Het verzorgende poeder voor zweetvoeten en klamme handen is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. We hebben voor kinderen vanaf twee jaar speciaal kinderpoeder ontwikkeld. Alle producten – waaronder ons talkpoeder – bevatten geen parfum, zijn huidneutraal en kunnen dagelijks gebruikt worden. Vraag ons om advies en neem contact met ons op als u twijfelt of het product geschikt voor u is. Ook als u meer informatie wilt over een bepaald product of als u andere vragen heeft, staan wij voor u klaar. U belt ons op het telefoonnummer +31 (0)40 3031092.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.