Verkoelende huidverzorging

Menu

Jeuk bij zwangerschap

Bent u zwanger en heeft u last van jeuk? Zwangerschapsjeuk is een veelvoorkomende klacht van zwangere vrouwen. Over het algemeen hoeft u zich geen zorgen te maken, want zwangerschapsjeuk is namelijk vrij onschuldig. Maar het is wel erg vervelend als u een jeukende buik, rug of benen heeft als u zwanger bent. Daar wilt u vanaf! Gelukkig hebben wij een effectief middel tegen jeuk tijdens de zwangerschap. Het gaat dan om Mentho10 mentholgel. Deze gel zorgt ervoor dat uw huid wordt verzacht, tot rust komt en het helpt goed tegen jeuk tijdens de zwangerschap. Het is dan ook een zeer effectief anti-zwangerschapsjeukproduct.

Als u zwanger bent en jeuk heeft, is onze gel ideaal

Wanneer u een middel zoekt tegen een jeukende buik of andere jeuk tijdens de zwangerschap, is onze gel dé oplossing. Heeft u uitslag, bultjes of is er niets te zien? In al deze gevallen helpt onze gel met methanol tegen jeuk tijdens de zwangerschap. Het vermindert de jeuk en beschermt de huid. Dit middel werkt effectief tegen jeuk en is veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap. Al jarenlang wordt de gel van Mentho10 gebruikt door zwangere vrouwen, zonder nadelige gevolgen voor moeder en kind. De gel kunt u één of meerdere keren per dag op uw huid aanbrengen. Masseer de gel licht in op de huid. U voelt snel het verkoelende effect van de gel, waardoor de jeuk vermindert.

Anti-zwangerschapsjeukproducten voor uw hele lichaam

Zoekt u specifiek naar een middel tegen een jeukende buik tijdens de zwangerschap? Zwangerschapsjeuk begint meestal bij de buik. Later kan het zo zijn dat de jeuk zich verspreidt over het hele lichaam. De producten van Mentho10 zijn tijdens de zwangerschap een goed middel tegen zowel uw jeukende buik en rug als uw armen en benen. Alle anti-zwangerschapsjeukproducten in ons assortiment bevatten geen parfum en zijn huidneutraal. De producten van Mentho10 zijn dermatologisch getest. Ze voorkomen huidbeschadigingen als gevolg van krabben en verzorgen uw huid uitstekend. Ze zorgen er mede voor dat u huid weer tot rust komt.

Uw huid wordt snel en effectief verlicht

Een jeukende buik, armen of benen; zeker tijdens uw zwangerschap wilt u hier zo snel mogelijk van af en heeft u baat bij een Mentho10 middel. De jeuk wordt snel en effectief verlicht met de gel van Mentho10, dat bekend staat als effectief anti-zwangerschapsjeukproduct. Al vele vrouwen vonden verlichting dankzij dit product.

Verhelp uw branderige en jeukende huid

Zwangerschapsjeuk komt het meest voor in de laatste drie maanden van de zwangerschap en verdwijnt na de bevalling weer vanzelf. Bij vragen of bij hevige jeuk kunt u het beste uw verloskundige raadplegen. Met de producten van Mentho10 komt u snel en effectief af van uw branderige en jeukende huid.

Koop een product of vraag om advies

U koopt een middel tegen jeuk tijdens de zwangerschap bij een drogisterij of apotheek of u bestelt een product eenvoudig online. Voor meer informatie over een van de producten, kunt u ook altijd bellen naar +31 (0)40 3031092. Wij helpen u graag.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.