Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest

Bent u op zoek naar een crème tegen een branderige, jeukende huid? Dan biedt Mentho10 uitkomst. Met de diverse crèmes, gels en poeders uit ons assortiment verlicht u eenvoudig uw huidklachten. De producten zijn huidneutraal en bevatten geen parfum, dus zijn ze voor elk huidtype geschikt.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Een effectieve crème tegen een branderige, jeukende huid

Als u een middel wilt gebruiken tegen uw branderige en jeukende huid, smeert u er natuurlijk niet de eerste de beste crème op. Sommige crèmes bevatten parfum en andere huidirriterende middelen, waardoor u het branderige gevoel soms juist verergert. Daarom smeert u het beste Mentho10 op uw branderige, jeukende huid. Onze producten bevatten namelijk alleen het nodige om u zo snel mogelijk van uw huidklachten af te helpen. Het werkzame hoofdbestanddeel van onze producten is menthol, dat een natuurlijk extract zonder bijwerkingen is. Daarom zijn onze crèmes, poeders en verkoelende gels dagelijks te gebruiken.

Verkoelende en verdovende werking

Of u nu een branderige en jeukende huid heeft als gevolg van een insectenbeet of door een allergie; onze crème biedt er verlichting tegen. De menthol in onze crème verwijdt uw bloedvaten, waardoor het zowel verkoelend als licht verdovend werkt op uw huid. Hierdoor is het middel ideaal voor het verlichten van jeuk door bijvoorbeeld de eikenprocessierups.

Koop onze crème of neem contact met ons op

Onze crème werkt gegarandeerd tegen een branderige, jeukende huid. Koop de crème bij uw drogist, apotheek of online. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)40 3031092.

Stel ons een vraag


© 2024 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.