Verkoelende huidverzorging

Menu

Verkoelende sensatie
Snelle werking
Dermatologisch getest

Processierups- uitslag: effectieve behandeling!

Processierups- uitslag kan erg jeuken, waardoor een snelle en effectieve behandeling wenselijk is. In zo’n geval zou u waarschijnlijk het liefst over de uitslag wrijven of eraan krabben, maar dit heeft vaak een averechts effect. In plaats van dat de jeuk vermindert, wordt deze vaak alleen maar verergerd door te krabben en wrijven. Daarom smeert u de uitslag door de processierups het best snel in met onze verkoelende gel of crème. Dan ervaart u als snel een effectieve verlichting van de jeuk.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij:

Verminder uw processierups- uitslag met een effectieve behandeling

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom onze crème en gel zo’n effectieve behandeling vormen voor processierups- uitslag. Het antwoord is heel simpel. Onze gel bevat namelijk Menthol als hoofdbestanddeel. Dit is een natuurlijk extract dat uw bloedvaten verwijdt, waardoor u snel de verkoelende en licht verdovende werking ervaart. Dit verlicht snel uw jeuk en is daarmee de snelste en meest effectieve behandeling voor uitslag door de processierups.

Verlicht en verzacht allerlei soorten jeuk met Menthol

De producten van Mentho10, die u bijvoorbeeld gebruikt tegen uitslag door de processierups, bestaan uit meer dan gel en crème alleen. Zo verkopen wij ook gel voor waterpokken die effectief de jeuk van uw kleine verlicht. Verder vindt u tussen de Mentho10 producten ook diverse soorten crème, gel en allerlei poeders die een branderige en jeukende huid weer tot rust brengen. Heeft u eerder last van een jeukende hoofdhuid? Dan heeft Mentho10 een shampoo die verzachtend en herstellend werkt.

Koop uw processierups gel of crème online of bij de drogist

Twijfelt u of u voor de behandeling van uw processierups- uitslag het best voor een gel of een crème kunt kiezen? Vraag het uw apotheker of drogist. Mentho10 producten zijn namelijk bij diverse apotheken en drogisterijen te verkrijgen. Daarnaast kunt u onze producten ook eenvoudig online bestellen, bijvoorbeeld bij Bol.com. Heeft u een vraag die u direct aan ons wilt stellen? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)40 3031092.

Stel ons een vraag


© 2020 | Mentho10® is een geregistreerd merk van Galvastore B.V.